начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Zdravno osiguriavane

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Zdravno osiguriavane

Мнениеот Ирена » 04 Окт 2004, 09:48

Kolegi, imam sledniat problem: Rabotia na grajdanski dogovor i kogato si napravih spravka za zdravnoto osiguriavane izleze saobshtenie, che lipsvat danni za meseci 1, 2 , 3 , 4 , 5 , 6 za 2004 godina.Predi tova kato sam pravila spravki , vsichko beshe nared. Govorih sas schetovoditelia i toi mi kaza, che vsichi osigurovki sa mi bili redovno vnasiani. Kak mislite, dali greshkata moje da e v NOI? Posavetvaite me kak da postapia, molia!
Ирена

Re: Zdravno osiguriavane

Мнениеот лунатик » 04 Окт 2004, 12:31

Осигуровките може и да са внасяни, но пък може да не е изпратена декларация обр. №1. В НОИ отчитат по тези декларации за кого са внесени осигуровките, тъй като от платежното нареждане (което може да е за 10-15 човека напремер) не може да се установи поименно за кого се отнасят осигуровките. Та помолете счетоводството да подготвят и изпратят отново тези декл. обр. №1 (при фирма с над 10 човека те се носят на дискета). Може в НОИ да са ги загубили или пък работодателя да е пропуснал да ги изпрати.
лунатик

Мнениеот bzz » 04 Окт 2004, 12:33

Ako si si napravila spravkata po internet veroiatnostta, tia da e gre6na e ogromna.Napravi si ia na miasto v Noi.
bzz

Мнениеот Ирена » 05 Окт 2004, 09:05

Mnogo Vi blagodaria, kolegi!
Ирена

Назад към Данъчно право