начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Vapros

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Vapros

Мнениеот ando_kolev » 19 Апр 2005, 15:18

Zdraveite!
Pitaneto mi e vav vrazka s poemane na mai4nstvo.Az rabotia kato kadrovi voinik.Priatelkata mi raboti v 4astna firma.Imame dete na dva meseza.Sled mesez izti4a bolni4nia na maikata i tia e vazprepiatstvana da vzeme mai4instvoto koeto i se polaga.Az kato bashta imam li pravo da polzvam mai4instvoto s neino saglasie?Po kodeksa na truda mi se polaga,no rabotia kato kadrovi voinik i dogovora mi e suglasno zakona za otbranata i vaorajenite sili i pravilnika za kadrova voenna slujba.Niamame brak,no v akta za rajdane na deteto e vpisano moeto ime.Osven deklaraziata za saglasie ot maikata i belejka ot neinata mestorabota,kakvi drugi dokumenti e neobhodimo da podam v podelenieto?Pitah v podelenieto moga li da polzvam mai4instvo,no mi kazaha,4e ne znaiat nishto po vaprosa.Blagodaria vi predvaritelno!
Andon Kolev
ando_kolev
Нов потребител

Re: Vapros

Мнениеот Бо » 19 Апр 2005, 15:40

Щом пишете с латински букви никой няма да Ви отговори. Поставете въпроса си на кирилица!!!
Бо

отново на кирилица

Мнениеот ando_kolev » 19 Апр 2005, 18:44

Мога ли да ползвам бащинството което ми се полага по кодекса на труда ако работя като кадрови войник?От поделението в което работя не знаят какво да ми отговорят.Детето ни е на 2 месеца,нямаме брак с приятелката ми,но сам го припознал.Тя е попълнила декларациа за сагласие аз да взема бащинството.
ando_kolev
Нов потребител

Назад към Данъчно право