- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
|
|
Re: ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
Здравейте колеги,
днес ми се обадиха от ОДП-то - на 01.10. сме на работа - трябва да отидем да подпишем встъпването в длъжност.
Честито на всички новоназначени!
днес ми се обадиха от ОДП-то - на 01.10. сме на работа - трябва да отидем да подпишем встъпването в длъжност.
Честито на всички новоназначени!
- marmaid
- Младши потребител
И на мен ми се обадиха.Колежке, вие на школа ли заминавате, защото по последна информация ние заминаваме за София.
- Hristov838
- Младши потребител
Колеги, пишете за коя дирекция сте назначени. Кога заминавате на школа.
- Johnny67
- Младши потребител
Ние няма да ходим на школа, защото курса започва от 29 септември, а ни назначават на 01 октомври - може би след Нова година.
- marmaid
- Младши потребител
Ние ще ходим от 30ти, не знам дали може да се закъснява.
- Hristov838
- Младши потребител
Hristov838, от коя ОДП си ти?
- Materazzi
- Младши потребител
Враца
- Hristov838
- Младши потребител
Доколкото си спомням, marmaid също е към ОДП Враца. Как така някои ще ходите на школа, а други не? Аз съм към ОДП Стара Загора, ама нямам обаждане още. Ако посоката от запад на изток при разписването на тия митични вече заповеди, май ше има да почакам...
- Materazzi
- Младши потребител
Аз съм в ОДП Монтана
- marmaid
- Младши потребител
Моя грешка значи. Извинявам се.
- Materazzi
- Младши потребител
Na men ot ODP Kardjali sashto mi se obadiha che zapovedta e podpisana.
- zdravkoshopov
- Потребител
Да, на мен също ми се обадиха вчера. Викат ни на 1-ви и не казаха нищо за курс в Симеоново тая година.
- Materazzi
- Младши потребител
Колеги, какви са ви първите впечатления, постъпвайки на работа? Аз вече разпитах първите си свидетели.
- zdravkoshopov
- Потребител
Много ли ги би ?
Всичко ли си изпяха ?
Всичко ли си изпяха ?
- marek972
- Потребител
Колеги, вярно ли е че в периода на обучението в Академията, заплатата ни ще бъде 50% от полагащото ни се?
- iviani
- Младши потребител
кажете как са заплатите
- irenna
- Младши потребител
КОЛЕГИ, ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ Е НАНЕСЕНА ПОПРАВКА В ЗАКОНА ЗА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ОТНОСНО ЗАЧИТАНЕТО НА ЮРИДИЧЕСКИ СТАЖ ЗА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ПОЛИЦАИ В МВР, А ИМЕННО, ЧЕ НА ДЛЪЖНОСТИТЕ МЛ. РАЗСЛЕДВАЩ ПОЛИЦАЙ И РАЗСЛЕДВАЩ ПОЛИЦАЙ НЕ СЕ ЗАЧИТА ЮРИДИЧЕСКИ СТАЖ, ДОРИ И НА ЛИЦАТА КОИТО СА С ВИСШЕ ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ. ЮРИДИЧЕСКИ СТАЖ ЩЕ СЕ ЗАЧИТА САМО НА ДЛЪЖНОСТИТЕ СТ. РАЗСЛЕДВАЩ ПОЛИЦАЙ И ГЛ. РАЗСЛЕДВАЩ ПОЛИЦАЙ.
ОЩЕ ЕДНА КРАЧКА КЪМ ДЕМОТИВИРАНЕ НА НАСТОЯЩИТЕ СЛУЖИТЕЛИ - ЮРИСТИ В МВР!
ОЩЕ ЕДНА КРАЧКА КЪМ ДЕМОТИВИРАНЕ НА НАСТОЯЩИТЕ СЛУЖИТЕЛИ - ЮРИСТИ В МВР!
- zdravkoshopov
- Потребител
а коректор ли я нанесоха тази поправка .. или я има обнародвана в държавен вестник ?
- marek972
- Потребител
Извинявам се, грешката е моя, все - още това на етап предложение в народното събрание.
- zdravkoshopov
- Потребител
Относно информацията, подадена от Здравко Шопов /става въпрос за дознателския стаж/, отворете интернет страницата на министерство на правосъдието, че после влезте в законопроекти и прочетете проекта на ЗИД на ЗСВ.
§ 113. Стажът на лицата с висше юридическо образование, придобит на длъжност дознател в системата на Министерството на вътрешните работи или дознател в Министерството на отбраната до влизане в сила на Закона за изменение и допълнение на Закона за Министерството на вътрешните работи (обн., ДВ, бр. 69 от 2008 г.) се зачита за стаж по чл. 164, ал. 6.
§ 116. Законът влиза в сила от 1 януари 2009 г., с изключение на § 105 – относно заявяване на писмено съгласие за преназначаване и § 115, които влизат в сила от деня на обнародването му в „Държавен вестник”.
хайде сега, нека коментираме какво би се случило с пишман-дознателите, които не стига че теглят от ниски заплати, неуважение от страна на магистратите, прекомерна работа, та сега и от това, че законодателят ще ни постави в положение до 05.08.2008 г. кой натрупал стаж като дознател, натрупал, от там насетне ви гледаме сеира
§ 113. Стажът на лицата с висше юридическо образование, придобит на длъжност дознател в системата на Министерството на вътрешните работи или дознател в Министерството на отбраната до влизане в сила на Закона за изменение и допълнение на Закона за Министерството на вътрешните работи (обн., ДВ, бр. 69 от 2008 г.) се зачита за стаж по чл. 164, ал. 6.
§ 116. Законът влиза в сила от 1 януари 2009 г., с изключение на § 105 – относно заявяване на писмено съгласие за преназначаване и § 115, които влизат в сила от деня на обнародването му в „Държавен вестник”.
хайде сега, нека коментираме какво би се случило с пишман-дознателите, които не стига че теглят от ниски заплати, неуважение от страна на магистратите, прекомерна работа, та сега и от това, че законодателят ще ни постави в положение до 05.08.2008 г. кой натрупал стаж като дознател, натрупал, от там насетне ви гледаме сеира
- naany
- Младши потребител
|
|